TCK Sports Group TCK Sports Group TCK Sports Group
Dealer login:
     Wachtwoord vergeten en/of aanvragen?
TCK SPORTS GROUP is exclusief importeur van:
“Een frisse kijk op sportdistributie”

WIE ZIJN WIJ
MDV Sports is het samenwerkingsverband van drie belangrijke merken op het gebied van skisport: Marker, Dalbello en Völkl. Individueel behoren deze merken tot de meest invloedrijke en succesvolle sportmerken ter wereld. Samen ontwikkelen, produceren en distribueren zij innovatieve en essentiële winterhardware. Dankzij deze zeer nauwe samenwerking zijn synergieën ontstaan en ontwikkeld met een positieve invloed op de groei en marktposities van alle drie de merken. Wat is ons doel voor de toekomst? Wij willen de best presterende producten ontwikkelen en de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

ONZE MERKEN
Marker: al zes decennia lang is Marker synoniem voor innovatie en veiligheid op het gebied van skiën. Hannes Marker presenteerde reeds in 1952 's werelds eerste veiligheidsbinding.

Dalbello: Dalbello is een merk dat uitsluitend skischoenen produceert en is gevestigd in de buurt van de Italiaanse Dolomieten in Asolo. Sinds 1974 heeft de familie Dalbello zich volledig toegelegd op de productie van skischoenen in haar eigen fabriek.

Völkl: Völkl is al meer dan 90 jaar gericht op de skiproductie. Dit inspirerende wintersportmerk is lange tijd het enige bedrijf binnen deze industrie geweest dat zijn producten in Duitsland ontwierp en produceerde.
Wil je meer informatie? Bezoek dan voelkl.nl »