TCK Sports Group TCK Sports Group TCK Sports Group
Dealer login:
     Wachtwoord vergeten en/of aanvragen?
TCK SPORTS GROUP is exclusief importeur van:
“Een frisse kijk op sportdistributie”
TCK Sports Group Nieuwsbrief december 2018
TCK-SPORTS
insert alt text here

TCK introduceert nieuwe versie OrderOnline

Veel handige verbeteringen en overzichten in versie 7.6

In 2005 was TCK Sports Group één van de eerste leveranciers in de Benelux met een online B2B bestelsysteem. In de afgelopen 12 jaar is TCK OrderOnline elk jaar verder uitgebreid en verbeterd. Met meer dan 1000 TCK klanten die TCK OrderOnline regelmatig gebruiken is TCK OrderOnline een échte hit!

Na maanden ontwikkelen, programmeren en 6 interne testversies is per vandaag versie 7.6 van TCK OrderOnline beschikbaar voor onze klanten. In deze versie zijn er weer veel zaken verbeterd:

Lees meer →
ARENA
insert alt text here

Wereldkampioen Puts en Arena gaan dóór

Jesse Puts: ‘Arena is voor mij de beste leverancier van top materiaal'

Arena Benelux kan met trots melden dat zij het sponsorcontract met de snelste Nederlandse zwemmer van dit moment, Jesse Puts, hebben verlengd. De Utrechtse zwemmer, die een stormachtige periode doormaakte, heeft begin februari zijn handtekening onder een nieuw contract gezet. Uiteraard deed hij dit op zijn vertrouwde trainingslocatie, zwembad De Krommerijn in Utrecht, onder toeziend oog van zijn trainer Herman van den Berg.

Lees meer →

Natuurlijk is er ook veel nieuws van de merken gedeeld met consumenten!

Hieronder een selectie

Zoals altijd delen we veel informatie met de consument, jouw klant. Dat varieert van nieuws over evenementen tot nieuwe producten, en alles er tussenin. We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd tijd hebt om alles te bekijken, dus hebben we een selectie gemaakt van een aantal van die berichten. Wil je er meer over weten? Aarzel niet en neem contact met ons op, we horen graag van je!


TCK-SPORTS
insert alt text here

TCK start tests met drone-leveringen!

Vanaf komende maand beschikbaar in Zuid-Limburg

Al jaren staat TCK Sports Group uit Heerlen bekend als één van de meest vooruitstrevende leveranciers in de sportbranche. In 2005 was TCK één van de eerste sportleveranciers die een B2B ordersysteem introduceerden. In 2008 was TCK de eerste die facturen uitsluitend via email is gaan versturen, en in 2014 was TCK wederom de eerste sportleverancier die een dropshipment service aan alle klanten is gaan aanbieden. In 2017 zijn we opnieuw de eerste. Dit keer met een test-fase voor leveringen via een drone. Ja, je leest het goed.

Lees meer →
ORTLIEB
insert alt text here

Ortlieb verbreedt haar horizon....

...op het grootste watersportevenement van Nederland!

Van 8 tot en met 12 maart vond in de RAI in Amsterdam de HISWA Amsterdam Boat Show plaats. Het thema van deze editie? 'Verbreed je horizon op het grootste watersportevenement van Nederland'. Normaliter zijn wij met Ortlieb aanwezig op de inmiddels bekende fiets, wandel en outdoor evenementen en zijn we nog nooit met dit merk op een watersportevenement present geweest. Maar waarom niet? Om dus eens 'out of the box' te denken en gehoor te geven aan het advies 'verbreed je horizon', hebben wij de stap gezet en de waterdichte duffles, rack-packs, waterbuidels en dry bags in alle soorten, maten en kleuren gepresenteerd aan het zeilend, surfend, suppend en kanoënd publiek!

Lees meer →
TCK-SPORTS
insert alt text here

Kom je ook pannenkoeken eten bij TCK?

Morgen, vrijdag 24 maart vanaf 11 uur!

Vrijdag 24 maart is de enige echte officiële Nationale Pannenkoeken Dag! Echte ‘pancake lovers’ hebben deze dag natúúrlijk in hun agenda staan, maar voor degenen die nu denken ‘waar heb je het over?’ Deze smakelijke dag wordt dit jaar alweer voor de 11e (!) keer gevierd dus wie weet wordt het ooit nog een nationale feestdag.

Lees meer →
VIBRAM
insert alt text here

'Get together' met Vibram FiveFingers!

Terugblik op een succesvol evenement

Op 11 en 12 maart waren wij metVibram FiveFingers als hoofdsponsor aanwezig op de Get Together Conference, de grootste conferentie voor fitness professionals in Europa. De bezoekers van de GTC zijn op zoek naar alle nieuwigheden op het gebied van fitness en beweging. Het evenement richt zich vooral op innovatie en natuurlijk mocht Vibram FiveFingers dan ook niet ontbreken! De innovatieve barefoot schoenen met vijf tenen zijn in de fitnesswereld nog niet zo heel bekend, terwijl ze wel perfect zijn voor deze sport. Met 300 bezoekers en vele workshops was het een gezellig druk, geslaagd evenement.

Lees meer →
TCK-SPORTS
insert alt text here

Mogen wij even voorstellen?

Martine Polderman, Brand Marketeer bij TCK!

Vers van de universiteit van Hasselt, afgestudeerd als Master of Management met als specialisatie ‘marketing en communicatie’.

Lees meer →
DEUTER
insert alt text here

Design award voor Deuter!

Aircontact 65 + 10 bekroond met German Design Award Special 2017

'Een functioneel product dat nóg beter is gemaakt', aldus de jury van de German Design Award. En daarom is de Deuter Aircontact 65 + 10 bekroond met een award in de categorie Excellent Product Design Sport. Dankzij het draagcomfort en de duurzaamheid zijn de Aircontact rugzakken van Deuter al jaren dé topmodellen in het trekkingsegment. Toch heeft Deuter niet stilgezeten. De Aircontact modellen zijn uitgebreid met flexibele Active Fit schouderriemen voor extra comfort en het design is slanker en moderner gemaakt. Genoeg redenen om Deuter met een design award te belonen!

Lees meer →