TCK Sports Group TCK Sports Group TCK Sports Group
Dealer login:
     Wachtwoord vergeten en/of aanvragen?
TCK SPORTS GROUP is exclusief importeur van:
“Een frisse kijk op sportdistributie”
TCK Sports Group Nieuwsbrief december 2018
TCK-SPORTS
insert alt text here

Heb jij ze al gezien...???

Pepijn van den Hoogen en Bart De Koninck!

Je kunt ze bijna niet missen, want ze hangen meer dan levensgroot aan de wanden in het SBC in Leusden! En naast deze drie leden van #TeamTCK hangen er nog veel meer TCK-ers aan de muur. Deze nieuwe visuals stralen uit waar TCK voor staat: een team van mensen dat elke dag klaar staat. TCK-ers die hun best voor je doen. Die je altijd kunt bellen / mailen / appen. Waar je gewoon op af kunt stappen. Met de vernieuwde huisstijl hopen we dat nog meer duidelijk te maken. Vandaar dat je steeds meer de mensen te zien krijgt: op de visitekaartjes, op grote visuals, en natuurlijk ook op onze website en Facebook fanpage.

Lees meer →
ARENA
insert alt text here

Ironman in het mooie Maastricht

En arena is er als Official Swimsupplier bij!

Je duikt in de stroom en zwemt krachtig door het water. Je snijdt door de wind en blijft hard op de pedalen trappen. Je vertrapt de aarde als je rent, klap na klap, kilometerslang. Je weet dat het niet makkelijk is. Elke race is een kans om te zien hoe je ten opzichte van anderen staat, maar vooral om te kijken hoe je ten opzichte van jezelf staat. Van 3 tot en met 7 augustus is het mooie Maastricht weer het decor van de Ironman Maastricht. Een uitputtende race waarbij de deelnemers 3,86 kilometer moeten zwemmen, 180,2 kilometer wielrennen en een marathon (42,195 kilometer) moeten rennen. En als Official Swimsupplier is arena er ook bij!

Lees meer →

Natuurlijk is er ook veel nieuws van de merken gedeeld met consumenten!

Hieronder een selectie

Zoals altijd delen we veel informatie met de consument, jouw klant. Dat varieert van nieuws over evenementen tot nieuwe producten, en alles er tussenin. We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd tijd hebt om alles te bekijken, dus hebben we een selectie gemaakt van een aantal van die berichten. Wil je er meer over weten? Aarzel niet en neem contact met ons op, we horen graag van je!


DEUTER
insert alt text here

Voor dames die van pit houden

Deuter Airlite 20 SL

De Deuter Air Lite 20 SL is een comfortabele, lichtgewicht dagrugzak, speciaal ontworpen voor dames die van pittige buitensporten houden en hun persoonlijke spullen mee willen nemen.

Lees meer →
LOWA
insert alt text here

Wandelschoenen? Zorg goed voor ze!

LOWA geeft je tips

Je bent hartstikke blij met je wandelschoenen. Logisch ook, want met goede wandelschoenen ben je verzekerd van een hoog draagcomfort. Daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Goed onderhoud is dan heel belangrijk. Daarom raden wij je aan onderstaande stappen te doorlopen.

Lees meer →
ORTLIEB
insert alt text here

Bescherm je spullen tegen weer en wind

Ortlieb beschermtassen

Een smartphone, GPS-toestel, landkaart, reisdocument en overige waardevolle spullen hebben allemaal een bijzonder goede bescherming nodig wanneer ze met je mee op pad gaan. Niet alleen tegen een regenbui of opspattend water, maar ook UV-stralen en stof kunnen funest zijn voor je documenten en apparatuur.

Lees meer →
TCK-SPORTS
insert alt text here

Mogen we even voorstellen?

Vincent Depaepe, met ingang van vandaag Account Manager bij TCK Sports Group!

Vincent is 31 jaar oud en woont in Waregem, een klein stadje in België. De woorden Sport en Sales zijn altijd aanwezig geweest in zijn carrière en levenswandel. Na een opleiding in Management en Sales is hij door diverse stages en vakantiejobs in de wereld van de sportartikelen gerold. Veel ervaring Inmiddels heeft Vincent ruim 10 jaar bij Delsport in Waregem gewerkt. Zijn interesse voor sport en alles wat erbij hoort, is daardoor alleen maar groter geworden. Zelf zegt Vincent hierover: ‘Nu kan ik bij TCK Sports Group deze passie op een andere manier benaderen en verder ontwikkelen. Hopelijk kan ik met deze nieuwe uitdaging een mooie meerwaarde geven aan het bedrijf. Ik wil graag meegroeien en bijdragen aan het tot nu toe heel mooie verhaal dat TCK Sports Group geschreven heeft’.

Lees meer →
TCK-SPORTS
insert alt text here

We vroegen het in het begin al...

Ben jij klaar voor de zomervakantie?

De grote uittocht is inmiddels begonnen. Heel veel mensen genieten van een welverdiende time-out, in Nederland of ergens daarbuiten. Ook veel TCK-ers gaan / zijn op vakantie maar natuurlijk staan we ook in de zomervakantie gewoon voor je klaar! Dus heb je vragen? Wil je een afspraak? Aarzel niet en neem contact met ons op via communicatie@tck-sports.nl. We horen graag van je!

Lees meer →