TCK Sports Group TCK Sports Group TCK Sports Group
Dealer login:
     Wachtwoord vergeten en/of aanvragen?
TCK SPORTS GROUP is exclusief importeur van:
“Een frisse kijk op sportdistributie”
TCK Sports Group Nieuwsbrief december 2018
TCK-SPORTS
insert alt text here

Mogen wij even voorstellen….?

Jaleesa Breemer, sinds augustus 2017 Coördinator Vormgeving bij TCK Sports Group!

Ruime ervaring Met ruim drie jaar ervaring bij onder andere Inkt4all weet Jaleesa als geen ander wat er qua logistiek en planning voor (digitaal) drukwerk allemaal bij komt kijken. Daarnaast is ze als grafisch ontwerper erg creatief wat natuurlijk belangrijk is wanneer je deel uitmaakt van het Marketing Team van TCK.

Lees meer →
TCK-SPORTS
insert alt text here

Van ‘place to buy’ naar ‘place to be!’

Hoe zit dat bij jou?

De consument anno 2017 weet veel, wil veel, en wil het nu. Als TCK denken we graag met je mee om daar met slimme en efficiënte oplossingen op in te spelen. Ons populaire Drop Shipment Systeem, en onze realtime voorraad waar je altijd bij kunt, zijn daar slechts twee voorbeelden van.

Lees meer →

Natuurlijk is er ook veel nieuws van de merken gedeeld met consumenten!

Hieronder een selectie

Zoals altijd delen we veel informatie met de consument, jouw klant. Dat varieert van nieuws over evenementen tot nieuwe producten, en alles er tussenin. We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd tijd hebt om alles te bekijken, dus hebben we een selectie gemaakt van een aantal van die berichten. Wil je er meer over weten? Aarzel niet en neem contact met ons op, we horen graag van je!insert alt text here

Lees meer →
INJINJI
insert alt text here

Waarom Injinji teensokken?

Wij hebben het antwoord!

Misschien heb je ze wel eens gezien: Injinji teensokken. Deze sokken zijn, anders dan traditionele sokken, voorzien van vijf aparte tenen. Veel mensen vragen zich af waarom teensokken beter zijn dan 'gewone' sokken. Het antwoord hierop is verrassend simpel...

Lees meer →
LOWA
insert alt text here

Elegantie met een nieuwe glans

LOWA Estoril Lo (Ws)

Vrijetijdssneakers en outdoorschoenen passen niet bij elke outfit. Helemaal niet als die outfit wat eleganter uitvalt. Een uitzondering hierop zijn de nieuwe gladlederen Estoril Lo van LOWA, die in tegenstelling tot normale lifestylemodellen de juiste look hebben voor allerlei gelegenheden. Zonder compromissen aan het gebruikelijke comfort.

Lees meer →
ORTLIEB
insert alt text here

De meest flexibele reistas voor onderweg

Ortlieb Rack-Pack

De Ortlieb Rack-Pack heeft al heel wat van de wereld gezien. Fiets, motor, vliegtuig, camper, trein en boot: het maakt niet uit welk voertuig je gebruikt, deze robuuste reistas is ideaal voor alle omstandigheden. Door de rolsluiting met de verstevigde rand kun je hem waterdicht afsluiten: ideaal voor bijvoorbeeld kano- of fietstochten. De Rack-Pack biedt alle voordelen van een gemakkelijk te onderhouden reistas en past zich daarbij flexibel aan elke situatie aan.

Lees meer →
UVEX
insert alt text here

uvex, trotse sponsor van Claire Tan

Jong talent uit Groningen

Claire Tan, 19 jaar en afkomstig uit Groningen, staat al van jongs af aan op de ski's. Op 10-jarige leeftijd skiede ze al haar eerste wedstrijd in de skihal in Zoetermeer. En zo'n jong talent kunnen we natuurlijk niet laten lopen! Komende winter voorzien wij Claire van een aantal uvex producten, om haar zo te ondersteunen bij het behalen van de beste resultaten. Uiteraard zullen wij haar met veel belangstelling volgen.

Lees meer →