TCK Sports Group TCK Sports Group TCK Sports Group
Dealer login:
     Wachtwoord vergeten en/of aanvragen?
TCK SPORTS GROUP is exclusief importeur van:
“Een frisse kijk op sportdistributie”
TCK Sports Group Nieuwsbrief december 2018
LOWA
insert alt text here

Primeur in de Benelux: De LOWA Experience Trailer!

Dé ultieme LOWA ervaring voor jouw klanten

Drie jaar geleden opende het eerste LOWA Testcenter in de Benelux haar deuren in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland, en inmiddels hebben meer dan 4000 bezoekers LOWA wandelschoenen getest. Mede door dit succes gaat LOWA dit jaar een stap verder met een primeur in de Benelux: de LOWA Experience Trailer! De LOWA Experience Trailer is er volledig op gericht om LOWA precies daar te brengen waar de wandelaar is. Wil jij jouw klanten de ultieme LOWA ervaring bezorgen? Lees dan snel verder.

Lees meer →
TCK-SPORTS
insert alt text here

Vers van de pers: herfsteditie 'Ik ga en neem mee' magazine

Vraag nu gratis aan voor in jouw winkel!

Elk seizoen heeft zo z'n charmes en leent zich perfect om buiten te genieten! Lekker in de frisse herfstlucht of juist in de zon, gezond en sportief bezig zijn en je verwonderen over de mooie natuur om je heen. En om écht optimaal te genieten, is het juiste materiaal natuurlijk onmisbaar. Een paar comfortabele schoenen voor tijdens een ontspannende wandeltocht of citytrip, een rugzak om al je spullen in mee te nemen, de juiste schoenen voor tijdens een uitdagende trailrun, noem maar op! Om consumenten op weg te helpen, brengen wij elk seizoen het 'Ik ga en neem mee' magazine uit, een inspirerend magazine vol handige tips en interessante verhalen. En jij kunt dit magazine nu gratis voor jouw winkel aanvragen!

Lees meer →

Natuurlijk is er ook veel nieuws van de merken gedeeld met consumenten!

Hieronder een selectie

Zoals altijd delen we veel informatie met de consument, jouw klant. Dat varieert van nieuws over evenementen tot nieuwe producten, en alles er tussenin. We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd tijd hebt om alles te bekijken, dus hebben we een selectie gemaakt van een aantal van die berichten. Wil je er meer over weten? Aarzel niet en neem contact met ons op, we horen graag van je!


TCK-SPORTS
insert alt text here

Een ijskoude eerste Cavemanrun Ice Edition!

en TCK Sports Group was erbij :)

De Cavemanrun Ice Edition in Landgraaf. Een uniek en 'killing' obstacle parcours waarbij de bikkelende deelnemers onder andere door de sneeuw in SnowWorld mochten rennen, steile heuvels beklommen, de roemruchte SnowWorldtrap bedwongen en natuurlijk was er een fijn modderbad. En water. Véél water. Zo zag zaterdag 16 september eruit. Op die dag ging een aantal TCK-ers, mét familie en vrienden, de uitdaging aan. Het was modderig, het was koud en het was zwaar, maar...ze hebben het (bijna allemaal) gehaald!

Lees meer →
ARENA
insert alt text here

Waarom is een race badpak sneller dan een gewoon badpak?

Willem Wever geeft het antwoord!

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom een race badpak sneller is dan een gewoon badpak? Maaike vroeg het zich af en stelde haar vraag aan Willem Wever. Robin Wijgers, sales manager bij arena, legde Maaike uit wat een race badpak nou precies doet. Wist je bijvoorbeeld dat een race badpak helemaal geen water opneemt? Willem Wever had ook nog een mooie verrassing voor Maaike in petto: een ontmoeting met haar idool Ranomi Kromowidjojo! Bekijk de video via de link onderaan dit bericht. Het item van Maaike en arena start vanaf minuut 13:20.

Lees meer →
DEUTER
insert alt text here

Voor de perfecte flow

Nieuw van Deuter: Aircomfort Flexlite

Wil je tijdens het fietsen snel gaan, dan telt elke gram. De Race Air en Race EXP Air zorgen voor maximale ventilatie tijdens spannende en uitdagende ritjes op de fiets. Hoe? Dankzij het compleet nieuwe Aircomfort Flexlite systeem.

Lees meer →
ORTLIEB
insert alt text here

Ortlieb in Noorwegen

Nieuwe lifestyle afbeeldingen voor het nieuwe seizoen

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe sfeerbeelden! Het Duitse Ortlieb ging hiervoor naar het prachtige Noorwegen, waar de producten op de mooiste locaties gefotografeerd werden. Als voorproefje heeft Ortlieb een 'Making of' video online geplaatst, bekijk deze via de link onderaan dit bericht. Zodra de nieuwe sfeerbeelden beschikbaar zijn, zetten wij deze op TCK MediaOnline.

Lees meer →
X-SOCKS
insert alt text here

Terhills Trail powered by X-Socks

Ben jij er ook bij?

Bear Sports organiseert op 9 december 2017 de tweede editie van de Clif Bar Terhills Trail op het terrein van Terhills in Eisden-Maasmechelen. Je kunt je door verschillende afstanden bikkelen, te weten 10, 20 en 30 kilometer. X-Socks is erbij, jij ook?

Lees meer →