TCK Sports Group TCK Sports Group TCK Sports Group
Dealer login:
     Wachtwoord vergeten en/of aanvragen?
TCK SPORTS GROUP is exclusief importeur van:
“Een frisse kijk op sportdistributie”
TCK Sports Group Nieuwsbrief december 2018
LOWA
insert alt text here

Wanneer een video eigenlijk alles zegt...

Spectaculaire video LOWA Experience Trailer

We kunnen een heel persbericht schrijven over de gloednieuwe LOWA Experience Trailer, maar je kunt ook gewoon de video onderaan dit bericht bekijken ;) Heb je hierna nog vragen, dan horen we dat natuurlijk graag!

Lees meer →
VÖLKL
insert alt text here

Het hele jaar door skiën op het beste materiaal?

In SnowWorld kan het!

Echte wintersportliefhebbers die het liefst élke dag op de latten staan, maar ook beginners kunnen 365 dagen per jaar bij SnowWorld terecht. Om ervoor te zorgen dat iedereen over het allerbeste materiaal beschikt, kunnen bezoekers bij de verhuur terecht voor een paar Völkl ski's. Völkl staat al sinds 1923 voor ongelimiteerde passie voor skiën en het maken van high performance producten.

Lees meer →

Natuurlijk is er ook veel nieuws van de merken gedeeld met consumenten!

Hieronder een selectie

Zoals altijd delen we veel informatie met de consument, jouw klant. Dat varieert van nieuws over evenementen tot nieuwe producten, en alles er tussenin. We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd tijd hebt om alles te bekijken, dus hebben we een selectie gemaakt van een aantal van die berichten. Wil je er meer over weten? Aarzel niet en neem contact met ons op, we horen graag van je!


LOWA
insert alt text here

Getest door Outdoorguru: LOWA Aerox GTX Mid

'Het comfort is hoog en de schoen loopt gemakkelijk'

Gijs Loning van Outdoorguru, een onafhankelijk outdoorkanaal met videoreviews als kern, heeft de Aerox GTX Mid van LOWA getest. In een uitgebreide review behandelt hij alle aspecten van de schoen, waaronder de pasvorm, veters, het comfort, de stabiliteit en de zool. Benieuwd naar zijn bevindingen? Lees hieronder de volledige review!

Lees meer →
DALBELLO
insert alt text here

Hoe het begon met 'da famiglia'

De geschiedenis van Dalbello

Het Italiaanse Dalbello is in 1974 opgericht door de schoenmaker Alessandro Dal Bello. Gevestigd vlakbij de bergen, in een plaatsje genaamd Asolo, is Dalbello de enige fabrikant die elke schoen in hun eigen fabriek in Italië produceert. En dat is uniek!

Lees meer →
HEY
insert alt text here

You do the sport, Hey does the washing

Hey Duopack: Tex Wash en Impra Wash-In

Op wintersport is een goede uitrusting van groot belang. Zo moet je kleding natuurlijk optimaal functioneren in winterse omstandigheden, maar ook comfortabel zitten wanneer je op de piste naar beneden gaat. Om je winterse kleding haar functionele eigenschappen te laten behouden, is een goede behandeling een must. Uitermate geschikt hiervoor is het Hey Duopack! Met deze combinatie van een wasmiddel en een impregneermiddel houd je je kleding schoon en functioneel. Want niks is vervelender dan met natte kleding de piste af te moeten of te gaan aprés skiën….

Lees meer →
THERM-IC
insert alt text here

Warm blijven tijdens een koude dag?

Kies voor Therm-ic!

We hebben graag een goede lichamelijke conditie, om zo het meeste uit onze outdooractiviteiten te halen. En kou? Daar houden de meeste mensen niet zo van. Wel houden we van de aangename, feel-good effecten van warmte, dat tevens een bron van energie is, En dat is precies de drijfveer van Therm-ic. Het koud hebben of het lekker warm hebben en genieten van een fantastische dag in de frisse buitenlucht? De keuze is aan jou.

Lees meer →