TCK Sports Group TCK Sports Group TCK Sports Group
Dealer login:
     Wachtwoord vergeten en/of aanvragen?
TCK SPORTS GROUP is exclusief importeur van:
“Een frisse kijk op sportdistributie”
TCK Sports Group Nieuwsbrief december 2018
TCK-SPORTS
insert alt text here

BELANGRIJK: VERHOGING TRANSPORTKOSTEN

per 1 januari 2018

We vallen maar met de deur in huis want we kunnen het niet mooier maken dan het is. Ons transportbedrijf DHL heeft dit jaar, net als alle andere transportbedrijven, de tarieven per 01-01 opnieuw aanzienlijk verhoogd. Voorgaande jaren hebben wij deze verhoging steeds voor onze rekening genomen. Door de forse toename van het aantal kleine bestellingen en het aantal dropshipments, zien wij ons helaas genoodzaakt om vanaf 1 januari 2018 ook hogere orderkostenbedragen in rekening te brengen.

Lees meer →
TCK-SPORTS
insert alt text here

Een goed begin is het halve werk ...

TCK Sports Group breidt uit met viér nieuwe medewerkers!

Twee nieuwe Account Managers, namelijk Bas Hogeland en Marco Kristelijn en twee nieuwe IT-ers: Kelvin Hanssen en Jason Dammers.

Lees meer →

Natuurlijk is er ook veel nieuws van de merken gedeeld met consumenten!

Hieronder een selectie

Zoals altijd delen we veel informatie met de consument, jouw klant. Dat varieert van nieuws over evenementen tot nieuwe producten, en alles er tussenin. We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd tijd hebt om alles te bekijken, dus hebben we een selectie gemaakt van een aantal van die berichten. Wil je er meer over weten? Aarzel niet en neem contact met ons op, we horen graag van je!


TCK-SPORTS
insert alt text here

Leestip: wintereditie van het 'Ik ga en neem mee' magazine

Vraag het magazine gratis aan voor in jouw winkel!

Na een natte herfst is het nu tijd voor het koudste seizoen van het jaar: de winter! De een kan niet wachten om op de ski's te staan, de ander kijkt reikhalzend uit naar de warme zomer. Wij zijn in ieder geval gek op de winter! Lekker skiën of snowboarden, wandelen in een winters landschap of gewoon op de bank met een warme chocomel met slagroom, het kan allemaal. Ga je op wintersport, dan is een goede voorbereiding natuurlijk onmisbaar. Om consumenten op weg te helpen, brengen wij elk seizoen het 'Ik ga en neem mee' magazine uit, een inspirerend magazine vol handige tips en interessante verhalen. En jij kunt nu de wintereditie gratis voor jouw winkel aanvragen!

Lees meer →
DEUTER
insert alt text here

Een nieuw jaar, een nieuw logo!

Deuter begint het jaar goed

Deuter begint 2018 niet alleen met een nieuwe collectie maar ook met een nieuw logo! Het geliefde merk uit het Duitse Gersthofen heeft een aantal kleine dingen in het logo veranderd zodat het nóg beter bij hun vernieuwde CI past. Zo is de kleur aangepast en heeft de letter 'E' een opener en frissere look. Kleine veranderingen met een grote uitwerking op de uitstraling van het merk! Je vindt het nieuwe logo in de bijlage, en natuurlijk kun je ook altijd downloaden vanaf de TCK-mediadatabase. Als je het logo van Deuter gebruikt op bijvoorbeeld je website en social media kanalen etc. hierbij dan ook direct het vriendelijke verzoek om het oude logo te vervangen door de nieuwe versie. Op deze manier stralen we het merk Deuter allemaal op dezelfde manier uit!

Lees meer →
ARENA
insert alt text here

Succesvol arena Bodylift press event in België

Onder leiding van wereldkampioene Thérèse Alshammar

Op maandag 4 december vond in de prachtige David Lloyd Club in Edegem het arena Bodylift press event 2017 plaats. Een exclusief evenement voor twaalf journalisten en bloggers, onder leiding van Thérèse Alshammar. Thérèse is maar liefst twaalf keer wereldkampioen zwemmen geworden, 21 keer Europees kampioen en heeft drie olympische medailles behaald. Tegenwoordig is de mooie Zweedse in het bezit van haar diploma pilates, werkt ze als designer, houdt ze van healthy food en fitness én is ze ambassadrice van arena Bodylift. Tijdens het event kregen de aanwezige vrouwen uitleg over de arena Bodylift collectie, gaf Thérèse een pilates warming-up en een les aquagym en was er de mogelijkheid voor een persoonlijk interview met Thérèse. Het event werd afgesloten met een heerlijke healthy lunch.

Lees meer →
LOWA
insert alt text here

Lonely Planet test de LOWA Innox GTX Mid Ws

'Ideale wandelschoenen. Kortom, ik zou ze zo weer kiezen!'

Ga je op reis, dan kun je natuurlijk niet zonder een paar goede wandelschoenen én een Lonely Planet. Lonely Planet heeft een uitgebreid assortiment handige reisgidsen, maar ook een magazine en een website boordevol informatie en inspiratie. Tijdens een reis door het oosten van de Verenigde Staten testte Sophie Bous van Lonely Planet de LOWA Innox GTX Mid Ws. Hieronder lees je haar ervaringen met de schoenen!

Lees meer →
UVEX
insert alt text here

Focus op een revolutionaire technologie

uvex Variotronic

De uvex Variotronic technologie is een klasse apart: met één druk op de knop of door middel van de ingebouwde sensor past de lens van de bril zich in slechts 0,1 seconde aan de weersomstandigheden aan. De sensor houdt constant de lichtintensiteit in de gaten en past de lens daar automatisch op aan. Allemaal mogelijk gemaakt door e-Tint vloeibare kristallen en een ingebouwde batterij, die via USB op te laden is.

Lees meer →