TCK Sports Group TCK Sports Group TCK Sports Group
Dealer login:
     Wachtwoord vergeten en/of aanvragen?
TCK SPORTS GROUP is exclusief importeur van:
“Een frisse kijk op sportdistributie”
TCK Sports Group Nieuwsbrief december 2018
TCK-SPORTS
insert alt text here

Handig: alles-in-één content ZIP!

Ontvang alle relevante content in één bestand

Een goede website en/of online shop kan niet meer zonder goede productbeelden en -teksten. Bij TCK zijn we dagelijks bezig met het schrijven van productteksten en het verzamelen van productbeelden. Uiteraard kun je alle content downloaden op onze mediadatabase TCK MediaOnline, maar wist je ook dat je een alles-in-één ZIP bestand kunt opvragen? Dit ZIP bestand bevat alle beschikbare content van de producten die je hebt besteld, die in backorder staan of die tot de extended range behoren. Hieronder lees je hoe je dit ZIP bestand kunt aanvragen!

Lees meer →
TECNICA
insert alt text here

Tecnica Forge S valt in de prijzen!

ISPO Award 2018: Product of the Year

Op de ISPO 2018 in München is de Forge S van Tecnica in de prijzen gevallen en het gaat niet om zomaar een prijs. Deze schoen is namelijk uitgeroepen tot 'Product of the Year' in de categorie Outdoor. Een award om trots op te zijn! Tecnica Forge is uniek in z'n soort: de schoenen in deze collectie combineren een nauwkeurige, anatomische, out-of-the-box pasvorm met effectieve mogelijkheden om de schoenen aan de voeten van de drager aan te passen. En dat in slechts 20 minuten!

Lees meer →

Natuurlijk is er ook veel nieuws van de merken gedeeld met consumenten!

Hieronder een selectie

Zoals altijd delen we veel informatie met de consument, jouw klant. Dat varieert van nieuws over evenementen tot nieuwe producten, en alles er tussenin. We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd tijd hebt om alles te bekijken, dus hebben we een selectie gemaakt van een aantal van die berichten. Wil je er meer over weten? Aarzel niet en neem contact met ons op, we horen graag van je!


TECNICA
insert alt text here

Vertrouwde kleur, nieuwe vormgeving

Nieuw logo voor Tecnica

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen, maar mocht dat niet het geval zijn: het Italiaanse Tecnica heeft een nieuw logo! De kleur oranje is hetzelfde gebleven, de vormgeving van het logo heeft een update gekregen. Het nieuwe logo is nu nog krachtiger en moderner en laat duidelijk zien waar Tecnica voor staat. Je vindt het nieuwe logo onderaan dit persbericht en natuurlijk kun je het logo ook altijd downloaden op de TCK Mediadatabase. Als je het logo van Tecnica gebruikt op bijvoorbeeld je website en social media kanalen, willen we je vriendelijk vragen om het oude logo te vervangen door de nieuwe versie. Op deze manier stralen we het merk Tecnica allemaal op dezelfde manier uit!

Lees meer →
DEUTER
insert alt text here

Nieuwe Deuter Futura collectie in beeld

Deuter maakt sfeervolle video

Een nieuw seizoen betekent meestal ook een nieuwe collectie. Voor zomer 2018 is het Duitse Deuter net een stapje verder gegaan, door de volledige Futura collectie een complete make-over te geven! De Futura is dé klassieker van Deuter en maakt al vele jaren onderdeel uit van de collectie. Maar, een beetje verandering kan geen kwaad. De rugzakken zijn nu nóg functioneler, moderner en stijlvoller. Speciaal voor de nieuwe collectie heeft Deuter een sfeervolle video gemaakt. Bekijk deze video via de link onderaan dit bericht en deel 'm gerust op je website en social media kanalen!

Lees meer →
UVEX
insert alt text here

uvex: trotse sponsor van Claire Tan!

Een seizoen vol mooie overwinningen

In september kondigden we aan dat uvex ambassadeur Claire Tan op het punt van vertrek stond voor haar eerste trainingskamp in Oostenrijk. Overtuigd dat er een mooi seizoen te wachten stond, wachtten we gespannen af. Nu kunnen we zeggen dat we niet trotser hadden kunnen zijn! Claire heeft namelijk gezorgd voor een hele lange lijst met prachtige resultaten.

Lees meer →
LOWA
insert alt text here

LOWA klassieker valt in de prijzen!

Backpacker Editors' Choice 25th Anniversary Hall of Fame Award voor de Renegade GTX Mid

Het is een hele mond vol, maar wij zijn er ontzettend trots op dat dé klassieker van LOWA, de Renegade GTX Mid, de Backpacker Editors' Choice 25th Anniversary Hall of Fame Award heeft ontvangen! Deze award wordt uitgereikt aan producten die door de jaren heen hun performance en waarde bewezen hebben en die door Backpacker worden gezien als de beste producten van de afgelopen 25 jaar. En de Renegade GTX Mid is zo'n product!

Lees meer →
LOWA
insert alt text here

De LOWA Experience Trailer live zien?

Dat kan op onderstaande dagen!

Het heeft even geduurd, maar de LOWA Experience Trailer (LET) is eindelijk 'on the road'! Dit jaar heeft de LET al bij Karsten Travelstore en op de jaarlijkse Wandeldag van Schutrups gestaan, maar komende maanden is hij op veel meer plekken te bezoeken, zowel in Nederland als in België. Lees snel verder!

Lees meer →
SIGG
insert alt text here

SIGG kampioen in de ANWB Kampioen!

Een 9,6 voor de Hot & Cold ONE

Denk je aan Zwitserland, dan denk je natuurlijk aan...SIGG! SIGG maakt al sinds 1908 kwalitatief hoogwaardige drinkflessen en is echt een begrip in de outdoorwereld. Dat weten wij en dat weet de ANWB Kampioen nu ook. Het magazine heeft onlangs verschillende thermosbekers- en flessen getest en de SIGG Hot & Cold ONE Accent (0.3 liter) is uitgeroepen tot testwinnaar!

Lees meer →
BLIZZARD
insert alt text here

Hoe is het gegaan met... ?

Update van een van onze ambassadeurs: Tomas Schuijtemaker!

Tomas' dagelijkse werkzaamheden staan altijd in het teken van wintersport: hij werkt voor Snowsports Academy en het CIOS Haarlem Hoofddorp. Voor winter 2017 stond veel gepland in Tomas' agenda, zoals reizen tussen Oostenrijk en Nederland om in beide landen trainingen, opleidingen en kampen te verzorgen. Daarnaast zou hij verschillende opleidingen verzorgen voor Snowsports Academy als opleider en coördinator op de Kitzsteinhorn in Kaprun. Wij vroegen ons af: hoe is het afgelopen winter met Tomas gegaan? Je leest het hieronder!

Lees meer →