TCK Sports Group TCK Sports Group TCK Sports Group
Dealer login:
     Wachtwoord vergeten en/of aanvragen?
TCK SPORTS GROUP is exclusief importeur van:
“Een frisse kijk op sportdistributie”
TCK Sports Group Nieuwsbrief december 2018
TCK-SPORTS
insert alt text here

Nieuw: de lente editie van het 'Ik ga en neem mee' magazine

Vraag het magazine gratis aan voor in jouw winkel!

Wij hebben er écht naar uitgekeken: de lente! Hoe leuk we de winter ook vinden, er gaat niks boven zonneschijn, bloemen en planten die in bloei staan en lekker buiten genieten. Ook deze keer hebben wij weer ons best gedaan om een inspirerend magazine te maken, boordevol handige tips en interessante verhalen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het fantastische verhaal van Rick Creemers, die twee jaar lang de wereld over is geweest op zijn fiets? Wil je de lente editie van het 'Ik ga en neem mee' magazine met jouw klanten delen? Vraag het dan gratis aan!

Lees meer →
VIBRAM
insert alt text here

Learn to move and run in Vibram FiveFingers

Tweedaagse workshop onder leiding van Alex Gijsbers

Tegenwoordig zijn hardlopers zich er steeds meer van bewust dat het lopen op minimalistische schoenen en krachtoefeningen hen sterker kan maken en hun blessuregevoeligheid kan verlagen. Vibram FiveFingers speelt hierop in met de speciaal ontwikkelde V-collectie, bestaande uit de V-Run, V-Train en V-Trail. Op 25 en 26 maart heeft TCK Sports Group voor haar klanten een snelcursus in bootcampstijl georganiseerd, om hen te laten zien hoe ze op een overtuigende en (inter)actieve manier de klanten van hun winkel enthousiast kunnen krijgen om te lopen en te trainen op Vibram FiveFingers.

Lees meer →

Natuurlijk is er ook veel nieuws van de merken gedeeld met consumenten!

Hieronder een selectie

Zoals altijd delen we veel informatie met de consument, jouw klant. Dat varieert van nieuws over evenementen tot nieuwe producten, en alles er tussenin. We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd tijd hebt om alles te bekijken, dus hebben we een selectie gemaakt van een aantal van die berichten. Wil je er meer over weten? Aarzel niet en neem contact met ons op, we horen graag van je!


X-SOCKS
insert alt text here

'A Breath of Fresh Air' met X-Socks

Gloednieuwe campagne rondom hét Unique Selling Point van X-Socks: het AirConditioning Channel

Vanaf 2018 slaat X-Socks met de campagne 'A Breath of Fresh Air' een nieuwe weg in! X-Socks biedt kwalitatief hoogwaardige sokken voor de optimale gebruikersbeleving in elke sport, gebaseerd op de specifieke wensen van de doelgroepen. Dé USP van het merk is het AirConditioning Channel, dat de voeten aangenaam koel en droog houdt. En we weten allemaal, droge voeten verminderen de kans op blaren.

Lees meer →
ARENA
insert alt text here

Triathlonwinkel ademt arena

Arena uitstraling voor zwem- en triathlonspecialist

Triathlonwinkel, centraal gelegen in de driehoek Noord-Brabant, Limburg en Gelderland, is gespecialiseerd in zwemmen en triathlon en verkoopt alleen maar artikelen die hieraan gerelateerd zijn. Op het gebied van zwemmen ligt de focus van de winkel op het merk arena en dat is duidelijk te zien. Arena heeft een groot deel van de winkel aangekleed met visuals, een arena shop-in-shop en verschillende mooie gondola's. Een mooi voorbeeld van een echte arena uitstraling in een winkel! En wat helemaal uniek is: in de winkel staat een 'endless pool', waarin wetsuits getest kunnen worden. Onderstaande foto's geven een impressie van de winkel. Heb je ook interesse in arena branding voor jouw winkel? Neem dan contact op met je arena vertegenwoordiger.

Lees meer →
DEUTER
insert alt text here

Functioneel meets urban

Nieuwe X-Venture collectie van Deuter

Je dagelijkse spullen op een comfortabele, praktische én stijlvolle manier meenemen? Dat kan met de nieuwe XV rugzakken van Deuter! Met deze trendy rugzakken breng je alle voordelen van Deuter naar een meer urban omgeving.

Lees meer →
TECNICA
insert alt text here

Nieuw van Tecnica: Forge

Uniek: volledig aanpasbare trekkingschoenen

Giavera del Montello, Italië, 15 mei 2017. Na lang en intensief onderzoek naar de behoeften van outdoor consumenten, gecombineerd met een geïntegreerde ontwikkeling tussen footwear en skischoenen, introduceert Tecnica Forge. Trekkingschoenen die een nauwkeurige, anatomische, out-of-the box pasvorm combineren met effectieve mogelijkheden om de schoenen aan de voeten van de drager aan te passen. En dat in slechts 20 minuten!

Lees meer →
UVEX
insert alt text here

Verbeter je zicht, zie het verschil

Échte kleuren, waar je ook gaat

De unieke uvex colorvision technologie is ontwikkeld voor de eisen en lichtcondities van elke situatie. Ongeacht waar je bent of wat je aan het doen bent. De drie innovatieve kleurenfilters zorgen voor een uniek contrast en perfect zicht, op de trails, in de stad of gewoon buiten in de natuur. Voor betere performance en meer veiligheid. Altijd en overal.

Lees meer →