TCK Sports Group TCK Sports Group TCK Sports Group
Dealer login:
     Wachtwoord vergeten en/of aanvragen?
TCK SPORTS GROUP is exclusief importeur van:
“Een frisse kijk op sportdistributie”
TCK Sports Group Nieuwsbrief december 2018
TCK-SPORTS
insert alt text here

Het eerste zeilende recycle platform ter wereld

TCK Sports Group ondersteunt The Sailing Taxi

In onze zeeën en oceanen drijft er steeds meer van: plastic. Het gaat dan niet alleen om afval dat we op straat weggooien of visnetten die achterblijven op zee, maar bijvoorbeeld ook om deeltjes die overblijven na het wassen van synthetische kleding. Samen vormen deze verschillende soorten plastic, die soms niet eens met het blote oog te zien zijn, de plastic soep. Zou dit zo doorgaan, dan is er in 2050 meer plastic dan vis in zee. Er zijn verschillende organisaties en initiatieven die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit niet gaat gebeuren. The Sailing Taxi is er één van! TCK Sports Group is overtuigd van dit initiatief en heeft besloten om The Sailing Taxi te ondersteunen met een aantal duurzame producten van Ortlieb en SIGG.

Lees meer →
TCK-SPORTS
insert alt text here

Kom een balletje slaan tijdens de Sportbranche Golfdag…

...en neem het op tegen onze directeur Dirk Schaffrath!

Sinds een aantal jaar organiseert de FGHS de Sportbranche Golfdag, een dag waarop retailers én leveranciers uit de sportbranche bij elkaar komen om te golfen en elkaar in een ontspannende, sportieve setting te ontmoeten. De FGHS nodigt iedereen uit om op vrijdag 1 juni aanstaande aanwezig te zijn op één van de mooiste golfbanen in Nederland, Golfbaan Het Rijk van Nunspeet, om op een ontspannen manier te golfen, netwerken én relaxen. Dirk Schaffrath, directeur en eigenaar van TCK Sports Group, zal in ieder geval aanwezig zijn. Lees snel verder voor de details.

Lees meer →

Natuurlijk is er ook veel nieuws van de merken gedeeld met consumenten!

Hieronder een selectie

Zoals altijd delen we veel informatie met de consument, jouw klant. Dat varieert van nieuws over evenementen tot nieuwe producten, en alles er tussenin. We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd tijd hebt om alles te bekijken, dus hebben we een selectie gemaakt van een aantal van die berichten. Wil je er meer over weten? Aarzel niet en neem contact met ons op, we horen graag van je!


ROLLERBLADE
insert alt text here

Rollerblade en de Vlaamse Rollerbond gaan samenwerken!

Dé manier om inline-skaten te promoten

De Vlaamse Rollerbond vzw, de enige federatie in Vlaanderen die officiële Vlaamse-, Belgische-, Europese en Wereldkampioenschappen mag organiseren, en Rollerblade zijn vanaf 20 januari 2018 een nieuwe samenwerking aangegaan. Samen gaan ze er alles aan doen om inline-skaten te promoten en om zowel kinderen als volwassenen kansen te bieden om de sport te ontdekken en te ervaren.

Lees meer →
BLIZZARD
insert alt text here

Nieuwe collectie, nieuw logo

Vernieuwd logo voor Blizzard

Zoals je wellicht al is opgevallen, heeft het van oorsprong Oostenrijkse merk Blizzard een vernieuwd logo! Het oude logo heeft een aantal kleine aanpassingen gekregen, waardoor het nog beter bij de CI en de uitstraling van het merk past. Je vindt het nieuwe logo onderaan dit bericht en je kunt het natuurlijk op TCK MediaOnline downloaden. Gebruik je het logo van Blizzard op je website of social media kanalen, dan willen we je vriendelijk vragen om het oude logo te vervangen door de nieuwe versie. Hetzelfde geldt voor het gebruik van promo- en advertentiematerialen en in-store materiaal. Zo stralen we het merk Blizzard allemaal op dezelfde manier uit!

Lees meer →
ORTLIEB
insert alt text here

In twee jaar rond de wereld fietsen?

Rick Creemers deed het!

Sommige mensen blijven alleen maar dromen. Rick Creemers niet, hij maakte zijn droom waar. In september 2015 vertrok hij op een reis van twee jaar rond de wereld. Op zijn...fiets! Hoe is hij op dit idee gekomen en hoe en waar is hij begonnen om zijn droom waar te maken? Wij hebben hem een aantal vragen voorgelegd.

Lees meer →
ROLLERBLADE
insert alt text here

Uniek: WK Inlineskaten én WK Freestyleskaten in Nederland!

Van 1 tot en met 8 juli staat Gelderland in het teken van skaten

In 2018 staat een uniek evenement op de Nederlandse kalender: voor het eerst in de geschiedenis worden het WK Inlineskaten en het WK Freestyleskaten tegelijkertijd georganiseerd, en ook nog in hetzelfde land. Nederland heeft dus de primeur! Toegewezen door de internationale roller sports federatie FIRS, heeft Gelderland komende zomer de eer om twee wereldkampioenschappen op wielen te hosten.

Lees meer →
ARENA
insert alt text here

Totale bewegingsvrijheid, makkelijk aan te trekken

arena Powerskin R-EVO One

Geavanceerde hydrodynamica, het gevoel van een tweede huid en bewegen zonder beperkingen, de kracht van de Powerskin R-EVO One ligt in het eenvoudige design. De racepakken en jammers in deze collectie zijn gemaakt uit één stuk stof, met slechts een naad op de achterzijde. Deze unieke constructie zorgt voor gelijkmatige compressie en elasticiteit, waardoor je je één met het water voelt.

Lees meer →
DEUTER
insert alt text here

Perfect voor lange tochten

Nieuw rugsysteem voor de Deuter Futura Vario collectie: Aircomfort Sensic Vario

Zeg je Deuter, dan zeg je Futura. Voor het nieuwe seizoen introduceert het merk uit Gersthofen een compleet nieuw rugsysteem voor de Futura Vario rugzakken: Aircomfort Sensic Vario. De verfijnde details van dit systeem zorgen ervoor dat je medium laadgewichten efficiënt kunt dragen, met het behoud van maximale ventilatie. De ruime Futura Vario rugzakken zijn perfect voor lange wandel- en trektochten.

Lees meer →