TCK Sports Group TCK Sports Group TCK Sports Group
Dealer login:
     Wachtwoord vergeten en/of aanvragen?
TCK SPORTS GROUP is exclusief importeur van:
“Een frisse kijk op sportdistributie”
TCK Sports Group Nieuwsbrief december 2018
ORTLIEB
insert alt text here

OutDoor Industry Gold Award 2018 voor Ortlieb!

Nieuwe Atrack in de prijzen gevallen

Wat een mooi nieuws voor Ortlieb: de jury van de OutDoor Awards heeft de nieuwe Atrack bekroond met een OutDoor Industry Gold Award in de categorie 'Backpack and bags'. Volgens Ortlieb definieert de Atrack een geheel nieuwe productcategorie, 'Active Traveling' genaamd. De Industry Gold Award geldt als een van de top awards in de outdoor industrie en wordt uitgereikt aan nieuwe producten en technologieën die worden gekenmerkt door een hoge mate van innovatie en design. Het oordeel van de jury over de Atrack luidt als volgt: 'De Atrack vertegenwoordigt een indrukwekkend nieuw design voor waterproof tassen. De plaatsing van de speciale rits aan de achterkant is een interessante oplossing, die zorgt voor nieuwe inpakmogelijkheden en eenvoudige toegang. Ortlieb heeft de tas ook een aantal overtuigende, praktische details gegeven, zoals de verschillende bevestigingsopties'.

Lees meer →
TCK-SPORTS
insert alt text here

Van Friedrichshafen naar München

Impressie laatste OutDoor aan de Bodensee

Wellicht heb je het al ergens gelezen of gehoord, maar dit jaar vond de OutDoor voor de laatste keer plaats in Friedrichshafen. Vanaf volgend jaar zal de vakbeurs in een vernieuwde versie plaatsvinden in München. Met deze verhuizing komt er een einde aan 25 jaar OutDoor aan de Bodensee. Ben je dit jaar zelf niet op de beurs aanwezig geweest? We vertellen je graag over de beurs en de prijzen die zijn gewonnen door Ortlieb, Deuter en Tecnica!

Lees meer →

Natuurlijk is er ook veel nieuws van de merken gedeeld met consumenten!

Hieronder een selectie

Zoals altijd delen we veel informatie met de consument, jouw klant. Dat varieert van nieuws over evenementen tot nieuwe producten, en alles er tussenin. We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd tijd hebt om alles te bekijken, dus hebben we een selectie gemaakt van een aantal van die berichten. Wil je er meer over weten? Aarzel niet en neem contact met ons op, we horen graag van je!


TCK-SPORTS
insert alt text here

Vers van de pers: de 'Ik ga en neem mee' zomereditie

Vraag het magazine gratis aan voor in jouw winkel!

We hebben al heel wat zonnige, warme dagen achter de rug, maar we hopen natuurlijk dat er nog veel meer gaan komen. Het is namelijk...zomer! En bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe editie van het 'Ik ga en neem mee' magazine. We hebben hard gewerkt om ook deze keer weer een inspirerend magazine te maken, vol tips en verhalen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het interview met de mannen van The Sailing Taxi, een initiatief om mens en milieu dichter bij elkaar te brengen en een constructieve bijdrage te leveren aan het bestrijden van (plastic) vervuiling? Je leest er alles over in de zomereditie van het 'Ik ga en neem mee' magazine. Wil je deze editie met jouw klanten delen? Dan kun je gratis een display met magazines aanvragen.

Lees meer →
DALBELLO
insert alt text here

Dalbello VIP reis naar 'Bella Italia'

Fabrieksrondleiding, bootfitting clinic, bike tour én heerlijk eten

Vroeg in de avond van zaterdag 26 mei was het dan eindelijk zover: de Dalbello VIP reis stond op het punt om te beginnen! Een groep wintersportspecialisten uit Nederland en België verzamelde zich deze avond op het vliegveld van Brussel-Charleroi om, onder begeleiding van Karel Dollekens, Nico De Ruwe en Angela Bakker van TCK Sports Group, af te reizen naar het mooie Italië. Na een lange reis, mede door de vertraging van 2,5 uur, kwam de groep even na middernacht aan in hun hotel in Treviso. Het zou een korte nacht worden, aangezien iedereen de volgende dag vroeg uit de veren moest voor het eerste deel van het programma, een sportieve activiteit in de mooie omgeving van Venetië. Wat er tijdens deze reis nog meer op de planning stond? Een uniek kijkje achter de schermen bij de productie van Dalbello skiboots en een bootfitting clinic. Lees snel verder voor een verslag van deze leerzame, interessante en sportieve reis!

Lees meer →
LOWA
insert alt text here

Wanneer wandelen hardlopen wordt

LOWA Maddox GTX Lo (Ws)

Als een korte wandeling toch uitloopt op een uitgebreide training, dan is de Maddox GTX Lo de perfecte metgezel. Deze multifunctionele schoen is voorbereid op alle omstandigheden. Trek de speedlacing veters nog eens goed vast en ga er op uit, bij ieder weertype en op elk terrein.

Lees meer →
ORTLIEB
insert alt text here

Waterproof en vrij van PVC

Ortlieb Rack-Pack

De nieuwe Rack-Pack Free van Ortlieb is een ruime duffle, die zowel waterproof als vrij van PVC is. Deze Free versie is gebaseerd op de bekende en bewezen Rack-Pack. Het materiaal biedt de performance, duurzaamheid en eigenschappen die je van Ortlieb gewend bent.

Lees meer →
ORTOVOX
insert alt text here

Uiterst functioneel en ultralichtgewicht

2.5L Civetta Jacket van Ortovox

Het ultralichte 2.5L Civetta Jacket focust op het essentiële, zonder compromissen te doen op het gebied van functionaliteit en comfort. De 2.5 layer constructie biedt de unieke verhouding van de waterkolom van een hardshell ?(20.000 mm) en het lichte gewicht, ademend vermogen en het vermogen om waterdamp door te laten van een windbreaker (25.000 ?gram/m2/24hr). Samen met het feit dat het jack eenvoudig en snel in het binnenvak kan worden opgeborgen, maakt dit van het 2.5L Civetta Jacket de perfecte metgezel tijdens dat soort alpine tochten waarbij een laag gewicht een belangrijke rol speelt.

Lees meer →
SIDAS
insert alt text here

Ga je meedoen aan een marathon?

Sidas helpt je met de perfecte voorbereiding

Al maanden geleden heb je het besloten: je gaat meedoen aan een marathon! Of het nu je eerste keer is of dat je een ervaren hardloper bent, hieronder geven we je een aantal tips om te zorgen voor het meest belangrijke tijdens een marathon: je voeten.

Lees meer →