TCK Sports Group TCK Sports Group TCK Sports Group
Dealer login:
     Wachtwoord vergeten en/of aanvragen?
TCK SPORTS GROUP is exclusief importeur van:
“Een frisse kijk op sportdistributie”
TCK Sports Group Nieuwsbrief december 2018
TCK-SPORTS
insert alt text here

Nieuw telefoonnummer TCK Sports Group

Ons oude nummer komt te vervallen

TCK Sports Group heeft vanaf heden een nieuw telefoonnummer: 045-2110888. Als u belt op ons oude nummer, wordt u automatisch doorgeschakeld naar ons nieuwe nummer zodat u zo min mogelijk hinder ondervangt van deze wijziging. Vanaf nu krijgt u ook een kort keuzemenu te horen om u nog beter en sneller te kunnen helpen. Maakt u hierin geen keuze? Geen probleem! U wordt dan direct doorverbonden met de Verkoop Binnendienst. U kunt ervoor kiezen om direct optie 2 te kiezen als u met een andere afdeling doorverbonden wilt worden.

Lees meer →
LOWA
insert alt text here

LOWA is de nieuwe hoofdsponsor van de Vierdaagse Nijmegen

Trek je stoute ‘LOWA’ schoenen aan en loop mee met het meest populaire wandelevenement van Nederland

Met ingang van 2019 is Lowa de nieuwe trotse hoofdsponsor van het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld, namelijk de Vierdaagse Nijmegen! “De Vierdaagse Nijmegen is het grootste wandelsportevenement ter wereld en wij zijn supertrots dat Lowa de komende jaren de nieuwe hoofdsponsor mag zijn”, aldus Dirk Schaffrath, importeur van Lowa. Lowa staat bekend om de top-kwaliteit wandelschoenen en is 100% made in Europe. Het officiële startschot van de samenwerking volgt in januari 2019.

Lees meer →

Natuurlijk is er ook veel nieuws van de merken gedeeld met consumenten!

Hieronder een selectie

Zoals altijd delen we veel informatie met de consument, jouw klant. Dat varieert van nieuws over evenementen tot nieuwe producten, en alles er tussenin. We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd tijd hebt om alles te bekijken, dus hebben we een selectie gemaakt van een aantal van die berichten. Wil je er meer over weten? Aarzel niet en neem contact met ons op, we horen graag van je!


TCK-SPORTS
insert alt text here

Wij stellen graag onze nieuwe medewerkers aan u voor

Elise, Dionne en Dionne

Wij heten Elise Bouwens (accountmanager), Dionne van Oppen (coördinator content) en Dionne Neven (content & corporate communicatie) van harte welkom als nieuwe collega's bij TCK Sports Group. We stellen ze graag even kort aan jullie voor, zoals op de foto van links naar rechts.

Lees meer →
TCK-SPORTS
insert alt text here

Ik ga en neem mee

Herfst 2018

Laten we nog even nazomeren. Nog even nagenieten van al die mooie zomerdagen en zwoele zomeravonden. We hopen stiekem op een zonnig najaar, al zijn we ook niet bang voor een beetje wind en regen. Daar zijn we natuurlijk volledig op voorbereid! De Herfst-editie van 'Ik ga en neem mee' is uit. Hierin geven we de leukste tips, lekkerste recepten en delen we de beste items voor dit ontstuimige seizoen. Heb je opmerkingen, vragen of wil je ons iets laten weten? Graag! Stuur dan een mail naar: info@ikgaenneemmee.nl

Lees meer →
VIBRAM
insert alt text here

TCK Sports Group feliciteert Vibram

Vibram Furoshiki wint de Golden Compass Award van 2018

TCK Sports Group feliciteert Vibram met het winnen van de Golden Compass award voor de 'Vibram Furoshiki'! Well done! Tijdens een officiële ceremonie in Castello Sforzesco in Milaan, heeft Vibram uit handen van de voorzitter van de Italian Design Association (ADI) één van de meest gewilde awards in de designwereld ontvangen, de 2018 ADI Golden Compass. Het Italiaanse merk heeft de award ontvangen voor de innovatieve Furoshiki modellen.

Lees meer →