TCK Sports Group TCK Sports Group TCK Sports Group
Dealer login:
     Wachtwoord vergeten en/of aanvragen?
TCK SPORTS GROUP is exclusief importeur van:
“Een frisse kijk op sportdistributie”
TCK Sports Group Nieuwsbrief december 2018
TCK-SPORTS
insert alt text here

Feestdagen sluiting en aangepaste levering.

Plaats tijdig uw order!

Graag attenderen wij jou erop dat TCK Sports Group op zowel maandag 24 december als maandag 31 december GESLOTEN is i.v.m. de feestdagen. Plaats daarom op tijd de orders! Orders die geplaatst zijn voor 16.00 uur op vrijdag 21 december of vrijdag 28 december worden nog dezelfde vrijdag door ons verzonden. Vragen? Bel naar: 045 - 211 0888 Alvast bedankt voor je begrip en fijne feestdagen gewenst!

Lees meer →
TCK-SPORTS
insert alt text here

Wij stellen graag onze nieuwe collega aan u voor

Accountmanager Nele Vanbuel

Graag stellen wij onze nieuwe collega Nele Vanbuel aan jullie voor! Nele werkt sinds 1 November voor TCK Sports Group als accountmanager voor Arena in België. Leuke weetjes: haar mooiste sportieve prestatie is een individuele bronzen medaille op het WK in 2008. Nele is al sinds 2002 lid van het nationale lifesaving team België. Voordat Nele bij TCK startte deed ze al ervaring op als leerkracht, sportcoördinator en projectmanager. Deze sportieve duizendpoot woont in de kleinste stad ter wereld (Durbuy) en spreekt zowel vloeiend Nederlands als Frans. Haar sportidolen zijn Kim Clijsters en Katinka Hosszu en het beste materiaal van Arena is volgens haar de cobra, carbon flex VX en pullkick. Haar motto is: keep working for it and never give up! Wij heten Nele van harte welkom en wensen haar veel succes en plezier.

Lees meer →

Natuurlijk is er ook veel nieuws van de merken gedeeld met consumenten!

Hieronder een selectie

Zoals altijd delen we veel informatie met de consument, jouw klant. Dat varieert van nieuws over evenementen tot nieuwe producten, en alles er tussenin. We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd tijd hebt om alles te bekijken, dus hebben we een selectie gemaakt van een aantal van die berichten. Wil je er meer over weten? Aarzel niet en neem contact met ons op, we horen graag van je!


LOWA
insert alt text here

Lowa Aerox GTX Lo door de ANWB als beste wandelschoen getest

De ANWB heeft in 2018 vijf verschillende lage wandelschoenen getest. De Lowa Aerox GTX Lo is een All Terrain Outdoorschoen waar je mee wegloopt.

Al meer dan 90 jaar staat LOWA voor pioniersgeest, innovatieve ideeën en kwalitatief hoogwaardige producten. Een goed voorbeeld hiervan is de Aerox GTX Lo die het beste uit de ANWB test is gekomen.

Lees meer →
DEUTER
insert alt text here

Altijd op de hoogte willen blijven?

Deuter Nieuwsbrief "Update"

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwe producten van Deuter? Meld u dan nu aan voor de Deuter Nieuwsbrief “Update”, en mis dus niets!

Lees meer →
BLIZZARD
insert alt text here

Blizzard Firebird WRC als beste getest

Gear Guide 2019: Groomed ski's voor heren

Een van de beste ski magazines, namelijk ‘SKI’, heeft de Blizzard Firebird WRC uitgeroepen tot de best geteste groomed ski voor heren. Begrijp : ski's die ontworpen zijn om te knallen op de, door de sneeuwcats, hard gereden pistes.

Lees meer →
X-BIONIC
insert alt text here

Terugkeer X-Bionic® bij TCK Sports Group

X-Bionic® vanaf maart 2019 weer verkrijgbaar

X-BIONIC®, de innovatieve producent van functionele sportswear, keert terug! De distributie van het high-tech Zwitserse merk is namelijk vanaf maart 2019 weer in handen van TCK Sports Group.

Lees meer →