TCK Sports Group TCK Sports Group TCK Sports Group
Dealer login:
     Wachtwoord vergeten en/of aanvragen?
TCK SPORTS GROUP is exclusief importeur van:
“Een frisse kijk op sportdistributie”
TCK Sports Group Nieuwsbrief december 2018
THERM-IC
insert alt text here

TCK Sports Group nieuwe Therm-ic distributeur voor Benelux

Nieuwe collectie met 2 ISPO awards nu in onze showrooms

Therm-ic, de specialist in warmte-technologie, is in 2013 overgenomen door het Franse Sidas, bekend van hun aanpasbare inlegzolen. In navolging van die overname heeft Sidas wereldwijd de distributie van Therm-ic producten samengevoegd met de Sidas distributie. Voor de Benelux betekent dit dat per 1 februari 2017 X-Function Benelux BV, onderdeel van TCK Sports Group, de distributie heeft overgenomen van Van Bergen Sports International. Voor al je nabestellingen, reparaties en overige vragen omtrent Therm-ic kun je vanaf nu dus terecht bij TCK Sports Group! 

Lees meer →
SIDAS
insert alt text here

‘when fit expertise meets digital experience’

Unieke samenwerking Sidas en Corpus.e!

Als het gaat om 360graden oplossingen rondom de voet, is Sidas al sinds 1975 pionier . Uitgangspunt is daarbij altijd geweest dat jij als dealer in staat gesteld wordt om maximale toegevoegde waarde te bieden aan de consument. Sidas helpt je daarbij door de middelen te leveren waarmee je die consument optimaal kunt adviseren én ook een oplossing kunt bieden.

Lees meer →

Natuurlijk is er ook veel nieuws van de merken gedeeld met consumenten!

Hieronder een selectie

Zoals altijd delen we veel informatie met de consument, jouw klant. Dat varieert van nieuws over evenementen tot nieuwe producten, en alles er tussenin. We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd tijd hebt om alles te bekijken, dus hebben we een selectie gemaakt van een aantal van die berichten. Wil je er meer over weten? Aarzel niet en neem contact met ons op, we horen graag van je!


TCK-SPORTS
insert alt text here

Vergroot je online assortiment met Stockbase

Snel, makkelijk en zónder gedoe

Ook beschikken over alle mogelijke visuals? Dat gaat in één moeite door. En nu nog makkelijker dan eerst! Als TCK Sports Group zijn wij één van de leveranciers die het Stockbase initiatief vanaf het begin hebben ingezet om de online samenwerking met jou, onze klant, te optimaliseren.

Lees meer →
ORTLIEB
insert alt text here

Ortlieb, hét voorbeeld voor verantwoord ondernemen

'Ortlieb Cares'

Sinds de oprichting in 1982 neemt Ortlieb niet alleen op economisch gebied haar verantwoordelijkheden, maar ook op ecologisch en sociaal gebied. Ondanks dat het een lange en moeilijke weg is, houdt het Duitse bedrijf zich vol toewijding aan de sociale code op het gebied van duurzaam ondernemen. 'Duurzaamheid' is het fundament van de visie van Ortlieb en dat is terug te zien in het kwalitatief hoogwaardige vakmanschap dat het bedrijf levert. Met 'Made in Germany' belooft het merk een hoge kwaliteit, werk voor de regionale bevolking, een milieuvriendelijke productie en een respectvolle samenwerking met partners.

Lees meer →
TCK-SPORTS
insert alt text here

Voor 16.00 uur besteld ...

...dezelfde dag verzonden.

Het lijkt tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, maar dat is het natuurlijk niet. Want als jij je klanten wilt garanderen dat als ze voor 16.00 uur bij jou bestellen en zij het dan de volgende thuis of in de winkel ontvangen, moet je logistieke achterban akelig goed, om niet te zeggen, perfect op orde zijn.

Lees meer →
SIGG
insert alt text here

Zo helder als glas

SIGG Total Clear

Net zo doorzichtig als glas en stijlvol sportief dankzij het grote SIGG logo. Het is glashelder, dat de Total Clear de perfecte drinkfles voor thuis, onderweg of op kantoor is! Met deze drinkfles, met een inhoud van 0,75 liter, heb je altijd voldoende water bij de hand. En, natuurlijk is ook deze fles geheel lekvrij. Kleurrijk rood, groen, blauw of aqua of stijlvol antraciet, voor welke uitvoering ga jij?

Lees meer →
DEUTER
insert alt text here

Ready, set.....go!

Een échte Deuter klassieker: de Gogo

De Gogo van Deuter is zo'n klassieker, dat het Duitse bedrijf een beetje huiverig was om de rugzak een update te geven. Maar, ze hebben het toch gedaan! De 'New Beetle' is modern, stijlvol en technisch genoeg om 'm mee naar school of kantoor te nemen of te gebruiken tijdens het alledaagse leven.

Lees meer →
TCK-SPORTS
insert alt text here

Nieuws van het TCK front!

We willen je graag vertellen dat...

* We in 2016 amper nieuwsbrieven aan jou hebben gestuurd? Door de drukte en ontwikkelingen op bijna alle andere gebieden hebben we dat laten sloffen. Slecht natuurlijk, en ook geen excuus, dus sorry daarvoor. We gaan het in 2017 goedmaken!

* We in 2016 voor ruim Euro 50.000,- hebben geïnvesteerd in onze IT-infrastructuur? Daarmee hebben we weer een hele stap gezet op het gebied van IT-processen en automatisering waarmee we nog sneller en beter kunnen werken.

* We in 2016 meer dan 8.000 drop shipments hebben verzorgd voor onze klanten? Dat is een groei van 50% ten opzichte van 2015. En voor 2017 willen we deze groei natuurlijk graag doorzetten!

* We met 12 TCK-ers op de ISPO zijn geweest? We hebben veel klanten mogen ontvangen die we met trots de nieuwe collecties konden tonen.

* We zijn gestopt als importeur van Dainese? Dainese maakt binnenkort bekend waar je terecht kunt voor bestellingen en retouren.

Bovendien is het TCK team de afgelopen tijd fors uitgebreid met:
* Bart De Koninck, account manager in België en Luxemburg,
* Marjon Dam, eveneens account manager maar dan in Nederland,
* Daniëlle Flink is onze, native Frans sprekende!, nieuwe collega op de binnendienst,
* Bianca op den Kamp is onze nieuwe Inkoper voor onder andere Arena,
* Britt De Greef. Britt werkte al voor ons als agent, maar sinds 1 januari 2017 is zij een 'echte TCK-er' en net als Bart account manager in België en Luxemburg!

En met ingang van deze week is
* Bram van de Pas ons IT-team komen versterken. Daarmee komt de 'IT-crew' op vier mannen. Samen gaan zij onze services op het gebied van marketing, sales en datakoppelingen nog verder uitbreiden en verbeteren!

Lees meer →
ARENA
insert alt text here

Geavanceerde hydrodynamica meets superieur comfort

Arena Moulded Pro swim cap

Gemaakt van superzacht siliconen voor een uitmuntend draagcomfort, een optimale pasvorm en elasticiteit. Zoek je een swim cap voor tijdens je dagelijkse training? Dan is de Moulded Pro van Arena de beste keuze voor jou!

Lees meer →